search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:11
MENU CLOSE

H μεγάλη πορεία των τρακτέρ προς το κέντρο της Αθήνας – Βίντεο και από το κονβόι στην Πανεπιστήμιου – Τρακτέρ και κόρνες

20.02.2024 16:02
agrotes-panepistimiou-12

Την παρουσία τους σε όλη την Αττική κάνουν αισθητή οι αγρότες.

Βίντεο με τη συγκλονιστική πορεία των αγροτών με τρακτέρ, που διαδηλώνουν για την επιβίωσή τους, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, δημοσίευσε ο 902.gr.

Στις κόρνες των τρακτέρ, οι οδηγοί της Αττικής απάντησαν επίσης με κορναρίσματα και υψωμένες γροθιές, δηλώνοντας στον πλευρό τους.

Πριν από λίγο η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε το πέρασμά τους από την Πανεπιστημίου. Με τρακτέρ και αγροτικά που έχουν επάνω τους ελληνικές σημαίες οι αγρότες δείχνουν την αγωνιστική τους διάθεση κορνάροντας διαρκώς.

Οι αγρότες από όλη τη χώρα φτάνουν στην Αθήνα με τρακτέρ, λεωφορεία, αυτοκίνητα και πλοία, για το μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, ενώ τα τρακτέρ που θα συγκεντρωθούν φαίνεται πως θα ξεπεράσουν τα 200.

Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν με μια ομάδα αγροτών από την Κρήτη που έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, έτοιμοι για την κινητοποίηση με πανό και συνθήματα.

Στις 17:30 θα συγκεντρωθούν στη πλατεία Ομονοίας και στις 18:30 θα ξεκινήσουν τη πορεία τους προς το Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Βλάχος: Κλείνει σήμερα η εξεταστική για τα Τέμπη χωρίς το 90% των στοιχείων – 8 ημέρες πριν το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο

Μαρία Καρυστιανού: Οργή για τη θλιβερή αυτοδιαφήμιση Μπογδάνου – «Παραπλανά και ψεύδεται, δεν κατεβαίνω στις ευρωεκλογές» (video)

Σόου στο Χ με τους Παλαιοχριστιανούς της Κορίνθου – Η ιστορία της σπηλιάς που ενέπνευσε τους χρήστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:06