search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Βαγγέλης Βλάχος: Κλείνει σήμερα η εξεταστική για τα Τέμπη χωρίς το 90% των στοιχείων – 8 ημέρες πριν το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο

20.02.2024 14:35
000000

Οργή στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή, να μην προχωρήσει στην κλήση νέων μαρτύρων οδηγώντας την διαδικασία προς ολοκλήρωση.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν άμεσα ήταν και ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος έχασε τον αδερφό του Βάϊο.

Ο ίδιος κάνει λόγο για συγκάλυψη και τεράστια προσβολή των 57 θυμάτων και των οικογενειών τους, 8 μέρες πριν το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο στη ,μνήμη των θυμάτων.

Ακόμη ευχαριστεί τα μέλη της αντιπολίτευσης που προσπάθησαν να ρίξουν φως στην υπόθεση ενώ προειδοποιεί ότι η παρουσία των συγγενών θα είναι από εδώ και στο εξής συκοφαντική.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Στην Αθήνα τα πρώτα τρακτέρ – Με πλοία και πούλμαν από όλη τη χώρα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (photos/videos)

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που σκότωσε τη φίλη του – Τι είπε στην απολογία του

Βόλος: Νέο επεισόδιο ενδοσχολικής βίας – Στο νοσοκομείο δύο μαθητές μετά από ξυλοδαρμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:08