search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:48
MENU CLOSE

Μαρία Καρυστιανού: Οργή για τη θλιβερή αυτοδιαφήμιση Μπογδάνου – «Παραπλανά και ψεύδεται, δεν κατεβαίνω στις ευρωεκλογές» (video)

20.02.2024 14:29
karistianou_2002_1460-820_new

Την ώρα που η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος των συγγενών θυμάτων των Τεμπών και μητέρα της 20χρονης Μάρθης που έχασε τη ζωή της στο μοιραία τρένο, προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις να πετύχει την απόδοση δικαιοσύνης για το έγκλημα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιδιδόμενος σε ένα κρεσέντο ασέβειας, την εμπλέκει σε σενάρια καθόδου της στις ευρωεκλογές.

Το δωδεκάλεπτο βίντεο του πρώην βουλευτή της ΝΔ, επικαλείται ασαφώς κάποιες πηγές, την εμφανίζει να συζητά ή να εξετάζεται ως πιθανή υποψήφια ευρωβουλευτής με διάφορα κόμματα. Κάτι που όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πηγή, αλλά και προκάλεσε την οργίλη αντίδραση της ίδιας της κ. Καρυστιανού, η οποία έκανε και σχετική ανάρτηση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα εκείνος ισχυρίζεται. Η κ. Καρυστιανού μιλά για «ψεύδη» και «παραπλάνηση», ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πολιτευτεί, αλλά τη δικαίωση του παιδιού της θα την πετύχει ως απλός πολίτης και ζητά σεβασμό στο πένθος της.     

Η κίνηση πάντως του Μπογδάνου μοιάζει περισσότερο ως θλιβερή προσπάθεια αναζήτησης δημοσιότητας και διαφήμισης του προσωπικού του καναλιού, με τον άλλοτε δημοσιογράφο να επιδίδεται σε μία απεχθή επιχείρηση εκμετάλλευσης της τραγωδίας, αλλά και της γενναίας μάχης που δίνει η κ. Καρυστιανού για να κάνει ο ίδιος εντύπωση στα σόσιαλ.

Τα δε σχόλια που συγκεντρώνει τα βίντεο είναι εξόχως αποδοκιμαστικά, παρότι ο Μπογδάνος έχει προειδοποιήσει ότι θα σβήνει όσα κρίνει ότι δεν είναι κόσμια!

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Καρυστιανού:

«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.
Ένα βίντεο παραπλάνησης.
Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…
Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.
Έτσι είναι η πλάνη.
Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος .
Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.
Είναι πιο εύκολο.
Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.
Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη, είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωη απο τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!».

Το κατάπτυστο βίντεο του Κ. Μπογδάνου

Διαβάστε επίσης:

Σόου στο Χ με τους Παλαιοχριστιανούς της Κορίνθου – Η ιστορία της σπηλιάς που ενέπνευσε τους χρήστες

Δίκη για το Μάτι: Την απαλλαγή της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Αγρότες: Στο Σύνταγμα τα πρώτα τρακτέρ – Με πλοία και πούλμαν από όλη τη χώρα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:46