search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:53
MENU CLOSE

Εμπρησμός στη Μάνδρα: Φωτιά σε φορτηγά δίπλα σε βενζινάδικο – Άφαντοι οι δράστες (video)

20.02.2024 07:49
mandra_fotia_new

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης (19/12) στην Πυροσβεστική, καθώς φορτηγά που βρίσκονταν δίπλα σε πρατήριο υγρών καυσίμων τυλίχθηκαν στις φλόγες, στη περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο βυτιοφόρα υγρών καυσίμων έγιναν στόχος εμπρηστών.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη 1 και μισή τα ξημερώματα, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται κοντά σε πρατήριο καυσίμων στο 3 χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας-Θηβών και αφού περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό δύο βυτιοφόρα, τα οποία ήταν άδεια, τους έβαλαν φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στο βενζινάδικο.

Λόγω του περιστατικού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος της οδού Κρήτης και στο ρεύμα προς Θήβα από την οδο Στρατηγού Νικολάου Ρόκα.

Στο σημείο έχει φτάσει και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η πυρκαγιά στα φορτηγά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Τρίτης και ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Τι ώρα θα φτάσουν στο Σύνταγμα – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διαμαρτυρία έξω από τη ρωσική πρεσβεία για το θάνατο του Ναβάλνι – Παρούσα και η Αγαπηδάκη

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μετά την πορεία φοιτητών – Πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ και χημικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:47