search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:10
MENU CLOSE

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την «απόβαση» των αγροτών στο Σύνταγμα

20.02.2024 18:23
agrotes syntagma diethni mme – new

Εκτενή κάλυψη έχουν από τα διεθνή ΜΜΕ οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας αναφορά στην είσοδό τους με τα τρακτέρ στo Σύνταγμα και τη διαμαρτυρία τους μπροστά από το Κοινοβούλιο.

Αγρότες από όλη την Ελλάδα οδήγησαν τα τρακτέρ τους στην Αθήνα την Τρίτη, εντείνοντας τις διαδηλώσεις εβδομάδων με αιτήματα την αύξηση του κόστους, τον ξένο ανταγωνισμό και τις καταστροφικές πλημμύρες, γράφει το πρακτορείο Reuters.

Καθώς οδηγούσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, κόρναραν στις επευφημίες των περαστικών. Δεκάδες τρακτέρ στάθμευσαν μπροστά στο κοινοβούλιο ενώ αναμένεται να καταφτάσουν κι άλλα.

«Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, είναι ο τίτλος του Associated Press.

Αγρότες από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αθήνα με κονβόι τρακτέρ την Τρίτη για να ζητήσουν περισσότερες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση καθώς αυξάνεται το κόστος ζωής.

Περίπου 200 τρακτέρ από την κεντρική Ελλάδα κατευθύνθηκαν νότια, ενώ χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα με ναυλωμένα λεωφορεία.

Οι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαδηλώσεις καθώς τα τρακτέρ φτάνουν στην Αθήνα, είναι ο τίτλος του Bloomberg.

Oι Έλληνες αγρότες κλιμακώνουν τις διαμαρτυρίες τους οδηγώντας τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, ακόμη και αφού ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για περαιτέρω οικονομική ανακούφιση.

«Χωρίς εμάς δεν τρως»: Έλληνες αγρότες οδηγούν περίπου 200 τρακτέρ στην Αθήνα για να ζητήσουν οικονομική βοήθεια, γράφει και η Washington Post.

Έλληνες αγρότες οδήγησαν την Τρίτη περίπου 200 τρακτέρ στην πρωτεύουσα, την Αθήνα, ζητώντας οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση καθώς το κόστος ζωής αυξήθηκε στη μεσογειακή χώρα.

Με τις κόρνες να αντηχούν, η αργοκίνητη αυτοκινητοπομπή κινήθηκε από την κεντρική ελληνική πόλη Κάστρο, 120 χιλιόμετρα  βορειοδυτικά της Αθήνας, με ελληνικές σημαίες, μαύρες σημαίες και πανό διαμαρτυρίας στερεωμένα στα τρακτέρ. Ένα έγραφε: «Χωρίς εμάς, δεν τρως».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Φρικτή γυναικοκτονία στο Μονπελιέ- 60χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του μπροστά στο δικαστικό μέγαρο και αυτοκτόνησε

Τσερνόμπιλ: Έκπληκτοι οι επιστήμονες από τις μεταλλάξεις της ραδιενέργειας στην πανίδα – Λύκοι ανθεκτικοί στον καρκίνο και μαύροι βάτραχοι

Ερευνητικό Κέντρο Καρκίνου Gustave Roussy: 13χρονο αγόρι θεραπεύτηκε από θανατηφόρο καρκίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:10