search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:24
MENU CLOSE

ΕΛΑΣ: Aυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικές εγκαταστάσεις για τον φόβο επιθέσεων – Εμπιστευτικό σήμα της ΓΑΔΑ

21.02.2024 21:31
GADA1

Εμπιστευτική διαταγή εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς τους διοικητές της αστυνομίας για αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικές εγκαταστάσεις λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών απειλών και επιθέσεων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σκάι, το εμπιστευτικό σήμα εξεδόθη πριν από μερικά 24ωρα προς τους επικεφαλής των αστυνομικών υπηρεσιών του λεκανοπεδίου με το οποίο τους καλεί να λάβουν επαυξημένα μέτρα υπό τον φόβο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια των επιθέσεων στην έδρα των ΜΑΤ στο Γουδί, στο υπουργείο Εργασίας και πιο πρόσφατα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο έχει τεθεί υπόψη του ΣΚΑΪ, οι διοικητές των υπηρεσιών καλούνται για αυξημένη επαγρύπνηση και ετοιμότητα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Επίσης, καλούνται οι αστυνομικοί να αναφέρουν άμεσα ύποπτα περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψή τους, να διεξάγουν ελέγχους σε πάρκα και δημόσιους χώρους που βρίσκονται κοντά σε αστυνομικές υπηρεσίες καθώς επίσης να ελέγχουν οχήματα και πεζούς που κρίνουν ύποπτους και κινούνται κοντά σε αστυνομικά τμήματα.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα – Νέες συνελεύσεις την Πέμπτη για τα επόμενα βήματα

Πόρος: Εντοπίστηκε σορός στη θάλασσα – Εικάζεται πως είναι της εξαφανισμένης Σταυρούλας από την Κυψέλη

Πάτρα: Μετά τους αγρότες, έρχονται οι μελισσοκόμοι στο Σύνταγμα την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:24