search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του ο Κασσελάκης

23.02.2024 00:39
nea-aristera-new

Η ομιλία Κασσελάκη «επιβεβαίωσε την βαθιά υπαρξιακή κρίση» του ΣΥΡΙΖΑ, «ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό» σχολιάζει η Νέα Αριστερά, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα είπε νωρίτερα στην ομιλία του στην έναρξη του Συνεδρίου. «Η κρίση είναι μη αναστρέψιμη» αναφέρει και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη «να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του» και «σταματήσει να μιλάει στο όνομα της Αριστεράς».

Στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε τα στελέχη της Νέας Αριστεράς «υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα» που «κατέληξαν στα αζήτητα» και «παρακαλούν το ΠΑΣΟΚ να τους πάρει μήπως αποκτήσουν ξανά καριέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Η σημερινή ομιλία του κυρίου Κασσελάκη επιβεβαίωσε τη βαθιά υπαρξιακή κρίση ενός κόμματος που πλέον θυμίζει περισσότερο τηλεοπτικό θέαμα παρά πολιτικό οργανισμό. Πρόκειται για το προϊόν μιας μακράς πορείας δεξιάς μετάλλαξης και πολιτικού εκφυλισμού που άλλοι ανέχτηκαν με τη σιωπή τους και άλλοι ενθάρρυναν με τη δράση τους.

Τώρα είναι αργά. Η κρίση είναι πλέον μη αναστρέψιμη. Και αυτό δεν αλλάζει όσες χυδαίες επιθέσεις και αν εκτοξεύσει ο κύριος Κασσελακης που σήμερα έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «ανταλλαγές εδρών».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που -κατά δήλωση του- παζάρευε να γίνει υπουργός του κυρίου Μητσοτάκη. Και επειδή ο κύριος Κασσελακης αρέσκεται να αναζητά υπονομευτές της αριστεράς στη χώρα, μια τελευταία συμβουλή από εμάς: να κοιτάξει πρώτα τον καθρέφτη του και να σταματήσει να μιλάει στο όνομα της αριστεράς. Δεν είχε ούτε έχει σχέση με τις αξίες και τα οράματά της».

Διαβάστε επίσης:

Μωραΐτης: Η αινιγματική δήλωση που αποθεώνει τον Τσίπρα έναντι … όλων – «Ο Μαραντόνα επέστρεψε, κρατήστε σημειώσεις»

Συρεγγέλα στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Μπορούμε να καταλήξουμε σε κοινά σημεία αναφοράς

Τσακαλώτος κατά Τσίπρα: «Όχι Αλέξη μου δεν φύγαμε γιατί χάσαμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:18