search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:20
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Λιάγκα: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στον αέρα – Είναι άκομψο»

24.02.2024 14:07
xristidou_liagkas

Την αιχμηρή ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω ομορφύνει γιατί δεν κάνω τίποτα, έχω βγάλει τα γεμίσματα», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει στον ΑΝΤ1: «έχω βγάλει τα… τέτοια», μετά από ατάκα του Βαγγέλη Περρή, ότι «έχει τις ομορφιές του».

«Άλλο να πω εγώ κάτι για την εμφάνισή μου, να αυτοσαρκαστώ, κι άλλο δύο άνδρες να θεωρεί πολύ άκομψο δύο άντρες να σχολιάζουν μια γυναίκα για την εξωτερική της εμφάνιση. Το θεωρώ άκομψο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κι εγώ το βρήκα άκομψο»

«Συμφωνώ με αυτό που είπε η Κατερίνα για τον Γιώργο Λιάγκα. Κι εγώ το βρήκα άκομψο. Μπορεί να είναι ένα αστειάκι που θα γίνει εκτός αέρα μεταξύ τους, αλλά αυτό στον αέρα δεν μπορείς να το κάνεις. Πόσω μάλλον όταν είναι και μια εκπομπή απέναντι από τη δική σου», ανέφερε στην εκπομπή της, το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι δύο άντρες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα, εκτιμώ… Ναι, εντάξει, μπορεί να έχουν δώσει. Και εμένα μου φάνηκε άκομψο και πολύ σωστή η τοποθέτηση της Κατερίνας, ότι εμένα δεν με αφορά», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Μαγνήτης τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» – Στην κορυφή και την Πέμπτη

ΕΡΤ: 4ωρη στάση από την ΠΟΣΠΕΡΤ την Τετάρτη για τον ένα χρόνο από τα Τέμπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:14