search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 22:47
MENU CLOSE

Απόφαση CAS: Παραμένει ο μηδενισμός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αλλά παίρνει πίσω τον έναν βαθμό – «Φωτιά» στη βαθμολογία της Super League

29.02.2024 17:50
xouankar-12

Τον ένα βαθμό που του είχε αφαιρεθεί στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό πήρε πίσω ο Ολυμπιακός μετά την απόφαση του CAS, με τον μηδενισμό των «ερυθρόλευκων» ωστόσο να παραμένει.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση να χάσει το ματς με 0-3 από τον Παναθηναϊκό και να του αφαιρεθεί και ένας βαθμός, δίνοντας επίσης και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών με πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Η απόφαση του CAS αναμενόταν αυτή τη βδομάδα και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (29/2), ο μηδενισμός του Ολυμπιακού παρέμεινε, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πίσω τον έναν βαθμό που τους είχε αφαιρεθεί.

Έτσι λοιπόν έχουμε νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Super League, καθώς ο Ολυμπιακός από τους 53 βαθμούς θα πάει στους 54.

Κάτι που σημαίνει πως η διαφορά της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μειώνεται, χωρίς να αλλάζει η βαθμολογική της θέση.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ανεβαίνουν στους 54 βαθμούς, έχοντας τέσσερις λιγότερους από την κορυφή, όπου είναι η Ένωση, τρεις λιγότερους από τους Θεσσαλονικείς και μόλις έναν από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 58 (57-22)
2. ΠΑΟΚ 57 (64-21)
3. Παναθηναϊκός 55 (60-19)
4. Ολυμπιακός 54 (55-24)

Διαβάστε επίσης:

Eυρωμπάσκετ 2025: Η Εθνική νίκησε 74-72 στην Ολλανδία και συνεχίζει αήττητη στα προκριματικά

Κατάρ: Σεΐχης σε έξαλλη κατάσταση διέκοψε τον αγώνα επειδή δόθηκε πέναλτι κατά της ομάδας του (Video)

Πογκμπά: Σοκ για τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους – Τετραετής αποκλεισμός λόγω ντόπινγκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 22:47