search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη των τριών συλληφθέντων στα επεισόδια – «Απρόκλητη αστυνομική βία» καταγγέλλει 19χρονος (Video)

29.02.2024 17:11
mat via

Αναβολή ζήτησαν και πήραν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για αύριο το μεσημέρι οι τρεις συλληφθέντες στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες κατά την πορεία για τα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ένας από αυτούς, 19χρονος φοιτητής, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αστυνομικής βίας και ότι την ώρα της σύλληψής του χτυπήθηκε από αστυνομικό στη διασταύρωση των οδών Εγνατίας και Ιασωνίδου.

«Υπήρξα θύμα απρόκλητης αστυνομικής βίας και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στα δικαστήρια», ανέφερε ο 19χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Φέρεται ένας αστυνομικός να έχει συλλάβει ένα ενήλικο, διότι φέρεται να νομίζει ότι τον εξύβρισε. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Πέρα από αυτό η διαδικασία της σύλληψης είναι κατάφωρα παράνομη, το βίντεο δείχνει κατά τη σύλληψη ένα παιδί να το χτυπούν στο κεφάλι με κράνος, ένα παιδί να το χτυπούν το κεφάλι στο πάτωμα. Είμαστε σε φάση συνεννόησης με τους γονείς προκειμένου να καταλήξουμε στη σωστή νομική διαδικασία», ανέφερε ο δικηγόρος του φοιτητή, Γιάννης Μαλαμος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Υψηλά τα επίπεδα θετικότητας της γρίπης, 8 θάνατοι σε 1 εβδομάδα – Σε μείωση ο κορωνοϊός

ΕΟΦ: Προσοχή σε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής κατά της στυτικής δυσλειτουργίας (photo)

Ένα εκατομμύριο ασθενείς στην Ελλάδα έχουν σπάνιο νόσημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:09