search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:46
MENU CLOSE

Επίθεση Μαρινάκη σε Δούκα για τα ονόματα των νεκρών στα Τέμπη

01.03.2024 14:48
onomata-12-tempi

Τη διαφωνία της κυβέρνησης με την αναγραφή των ονομάτων των 57 θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη «πιστοποίησε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με την πρωτοβουλία για το σβήσιμό τους, η οποία προκάλεσε τριβές.

Ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι για την κυβέρνηση το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν είναι ένα σημείο στο οποίο ταιριάζει να παραμείνουν γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, αλλά ένας ιερός τόπος τιμής.

Ταυτόχρονα, όμως, και αφού διαβεβαίωσε ότι η εντολή για το σβήσιμο δεν δόθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, λέγοντας ότι «καλό θα είναι να αναλάβει τις ευθύνες του», καθώς και ότι δεν είναι όλοι οι χώροι ίδιοι και ότι «δεν υπάρχουν νεκροί με πολιτικές αποχρώσεις».

Με απλά λόγια, οι σχέσεις της κυβέρνησης με τον δήμαρχο Αθηναίων βαίνουν διαρκώς επιδεινούμενες.

Διαβάστε επίσης:

Δυσφορία πολιτών για τα μαζικά προεκλογικά μέιλ

Γιατί το Μαξίμου επιλέγει το ΠΑΣΟΚ ως αντίπαλο

Απολύθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:45