search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:56
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Νέα νίκη για τον Γιάννη, τροποιήθηκε η προσωρινή διαταγή για τον Ελβετό συνεκτελεστή της διαθήκης

01.03.2024 15:29
tragkas karra 99- new

Στην έκδοση προσωρινής διαταγής με την οποία επιτρέπεται στον Ελβετό δικηγόρο και συνεκτελεστή της διαθήκης Τράγκα στο να προχωρά σε ενέργειες πληρωμών προς όφελος της περιουσίας του, προχώρησε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου.

Σημειώνεται ότι το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου εξέδωσε προσωρινή διαταγή, τροποποιώντας την προηγούμενη, η οποία απαγόρευε στον Ελβετό δικηγόρο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πληρωμή, μετά την αναβολή της συζήτησης της αίτησης του Γιάννη Τράγκα, του γιου του εκλιπόντα δημοσιογράφου, ο οποίος επιχειρεί να παύσει τον Ελβετό συνεκτελεστή της διαθήκης του πατέρα του, καταλογίζοντας του ποινικά αδικήματα για τα οποία έχει υποβάλει και σχετική μήνυση. 

Ωστόσο, με τη νέα προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε σήμερα και θα ισχύει έως την εκδίκαση της υπόθεσης, υποχρεώνεται ο συνεκτελεστής της διαθήκης να μην προβεί σε οποιαδήποτε πληρωμή ή άλλη ενέργεια σχετιζόμενη με την διαχείριση της περιουσίας του, όμως αποδέχεται ότι ο συνεκτελεστής της διαθήκης μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές εφόσον αυτές αφορούν επείγουσες υποχρεώσεις της κληρονομιάς, είναι προς όφελος της περιουσίας και υπάρχει έγκριση του δεύτερου συνεκτελεστή, σύμφωνα με τον νόμο.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Ελβετού, Άγγελο Μαραγκό, όλες οι πληρωμές που διενεργήθηκαν ήταν απαραίτητες και αναγκαίες για το συμφέρον της κληρονομιάς, ενώ είχε ενημερωθεί εγγράφως ο έτερος συνεκτελεστής για αυτές.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζεύγος Μαυρομμάτη-Βενιέρη

Τέμπη – Καρυστιανού: «Θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί ο κ. Καραμανλής 57 φορές ισόβια» (audio)

Νίκαια: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το έγκλημα – Ο γιος του θύματος είδε τον φόνο από το μπαλκόνι – «Μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μας!» (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:54