search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:13
MENU CLOSE

Νίκαια: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το έγκλημα – Ο γιος του θύματος είδε τον φόνο από το μπαλκόνι – «Μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μας!» (photos/videos)

01.03.2024 13:18
NIKAIA_DOLOFONIA22222

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα του ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες ο γιος του 39χρονου που δολοφονήθηκε το πρωί στη Νίκαια από τον πεθερό του.

Σύμφωνα με όσα σοκαριστικά είπε στις κάμερες ένας περίοικος, ο μικρός είδε όσα συνέβησαν από το μπαλκόνι του σπιτιού και φώναξε στη σύζυγο του θύματος «μαμά, βγες έξω, ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας!». 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει στον πατέρα της «βοήθεια μην τον σκοτώσεις…»

Καρτέρι θανάτου 

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας περιέγραψε πώς ο δράστης έστησε καρτέρι στο θύμα την ώρα που έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού του.

«Τον πλησίασε στο πεζοδρόμιο και τον πυροβολεί την πρώτη φορά. Το θύμα ούρλιαζε μετά τον πρώτο πυροβολισμό. Μετά το δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησε. Φεύγει λίγο προς τα πάνω, ξαναγυρίζει πίσω, κοίταγε μέσα στην μπαλκονόπορτα, προφανώς την κόρη του και τα εγγόνια του. Ακούω ένα τρίτο πυροβολισμό και τον χάνω από τα μάτια μου. Σίγουρα τον περίμενε γιατί κατέβηκε από το αυτοκίνητο, πήγε έκλεισε και τη γκαραζόπορτα και δεν είχε τρόπο να μπει πουθενά γιατί ήταν κλειστή η γκαραζόπορτα», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ήρθε για να σκοτώσει»

Συγγενής του θύματος μιλώντας για τον δράστη έκανε λόγο για ένα κακοποιητικό πατέρα και σύζυγο ο οποίος ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να σκοτώσει.

«Ήρθε από την Θεσσαλονίκη για αυτό το λόγο. Ήταν ένας πατέρας-αφέντης ο οποίος έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατάλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε».

«Πράξη εκδίκησης»

Οι αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η εκδίκηση.

Ο 64χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και τα ξημερώματα έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας που έμενε ο γαμπρός του καθώς θεωρούσε το ζευγάρι «υπεύθυνο» για τον χωρισμό του με τη γυναίκα του και πίστευε ότι εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι τους.

Ωστόσο η σύζυγος του δράστη και πεθερά του θύματος δεν έμενε καν μαζί με την οικογένεια αλλά είχε νοικιάσει ένα άλλο σπίτι αφότου χώρισε με τον 64χρονο….

Ο δράστης αφού εκτέλεσε με καραμπίνα τον γαμπρό του στη μέση του δρόμου, αυτοπυροβολήθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του δράστη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία όταν βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και τον σύζυγό της…

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Το παιδί μου κάηκε ζωντανό στους 1.400 βαθμούς» – Συγκλονίζει η μητέρα θύματος (video)

Θεσσαλονίκη: Απρόκλητη αστυνομική βία σε ακινητοποιημένο φοιτητή – Ένστολος του ρίχνει… κουτουλιά και του χτυπά το κεφάλι στο οδόστρωμα! (video)

Βόλος: Επανέφεραν στη ζωή 5χρονο κορίτσι που έπαθε ανακοπή καρδιάς μπροστά στους γονείς του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:12