search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:38
MENU CLOSE

MasterChef: Ξέσπασε ξανά σε κλάματα η Γεωργία – «Στην αρχή τσαντιζόμουν, τώρα τη λυπάμαι» (video)

01.03.2024 08:54
georgia_masterchef

Για μια ακόμη φορά η Γεωργία «λύγισε» στο MasterChef και κατηγόρησε ξανά τους συμπαίκτες της για υποκρισία. Αφορμή στάθηκαν ορισμένα σχόλια που δέχεται, σύμφωνα με την ίδια, από τους άλλους διαγωνιζόμενους.

Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό για να πει στη συνέχεια στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής: «Σίγουρα υπάρχει υποκρισία και ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του, μέσα εκεί. Οπότε αύριο, αν βγω προτεινόμενη, θα δούμε πως θα είναι η ψυχολογία μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

«Έχω μπει σε μια διαδικασία που λυπάμαι την Γεωργία, να πω την αλήθεια. Είμαι στη φάση που στην αρχή τσαντιζόμουν μαζί της γιατί ξυπνούσα το πρωί και της έλεγα καλημέρα χωρίς να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω κάθε μέρα. Έχει μείνει όμως μόνη στο δωμάτιο και δεν έχει άτομο άλλο να επικοινωνήσει» είπε ο Χρήστος για την παίκτρια του MasterChef.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μουρούζη για Παπαμιχαήλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Δημήτρη βίαιο, ούτε για αστείο» (video)

Λιάγκας: Αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο με τη Φαίη, πήγα σε γιατρό – Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου (video)

Άντζελα Δημητρίου: Μαλλιά κουβάρια με την κόρη της στο μνημόσυνο της μητέρας της – Έφυγαν χωριστά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31