search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:38
MENU CLOSE

Σακελλαρίδης για ΣΥΡΙΖΑ: Έχει πάρει μεγάλη απόσταση από την Αριστερά (video)

01.03.2024 12:17
sakellaridis_new

Για το νέο εγχείρημα της Νέας Αριστεράς και τη δική του συμμετοχή σ’ αυτό μίλησε το πρωί της Παρασκευής (1/3) ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του κ. Μητσοτάκη», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει «μεγάλη απόσταση από την Αριστερά» με αφορμή «τις συμπεριφορές και το πολιτικό λόγο» που παρατηρούνται.

Σε ό,τι αφορά την ιδρυτική διάσκεψη της Νέας Αριστεράς, η οποία πραγματοποιείται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπογράμμισε ότι πρόκειται για ιστορική μέρα.

«Συστηματική συγκάλυψη από την κυβέρνηση για τα Τέμπη»

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο έγκλημα των Τεμπών.

«Από τη μια είναι δυστυχία και ο πόνος και από την άλλη η συστηματική συγκάλυψη που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, και μέσα από την εξεταστική επιτροπή αλλά και με πολλές άλλες μεθόδους. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έχει γίνει από ιδιώτες εμπειρογνώμονες και από δημοσιογράφους», είπε.

«Βλέπουμε συστηματική προσπάθεια συσκότισης των πραγματικών αιτιών που κόστισαν τη ζωή στους 57 ανθρώπους. Αυτό ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή. Ο Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί ότι θα ρίξει άπλετο φως, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συστηματική συγκάλυψη για να μην αποδοθούν πολιτικές ευθύνες», κατέληξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Η συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών έγινε λόγω των συμφερόντων στον σιδηρόδρομο

Kασσελάκης: «Όσο και να “μπαζώνει” τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

ΠΑΣΟΚ: Κλιμακώνεται η σύγκρουση με την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:37