search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεχόμουν απειλές όταν έφυγα από την ΕΡΤ»

03.03.2024 11:59
salagkoudi

Για την προσωπική της ζωή, για την απόφαση να λάβει μέρος στο Survivor, και για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν έφυγε από την ΕΡΤ μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή I Love Σου Κου του ΑΝΤ1.

«O κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα χρήματα όταν είπα το “ναι” την πρώτη φορά, αλλά δεν είναι πάντα το θέμα τα χρήματα. Σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον και τις επιλογές που κάνω. Δεν ξέρω φέτος τι συμβαίνει στο Survivor, δεν βλέπω και δεν παρακολουθώ», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Η άσχημη εμπειρία και οι απειλές

Όσον αφορά τη διακοπή της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, η ίδια αποκάλυψε πως πέρασε μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας δέχθηκε απειλές.

«Την αγαπούσα πάρα πολύ την ΕΡΤ πριν να δουλέψω σε αυτήν αλλά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη. Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ, μπορεί να υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες που μπορεί να είναι ίδιες αλλά εγώ είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Η διοίκηση έχει αλλάξει, φαντάζομαι πως δεν θα είναι οι ίδιοι εκεί, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα στελέχη αλλάζουν και σε κάθε περίπτωση έχω αλλάξει πρώτα εγώ», εξήγησε.

«Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ είχα και απειλές τις πρώτες ημέρες. Εντάξει, όμως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για πάρα πολλούς ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους εκείνη την συγκεκριμένη αποφράδα μέρα που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ», αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)

Ανθή Βούλγαρη για τα αρνητικά σχόλια στο #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ: «Δεν ισχύουν αυτά που λένε»

Αργεντινή: Το κλείσιμο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Μιλέι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:20