search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Ανθή Βούλγαρη για τα αρνητικά σχόλια στο #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ: «Δεν ισχύουν αυτά που λένε»

02.03.2024 19:38
mega_tempi_new

Για τα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν στο διαδίκτυο, ότι τα περισσότερα πλάνα στο ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη, ήταν δικά της παρά των συγγενών των θυμάτων, μίλησε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ.

«Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που το αγκάλιασε γιατί φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει το ζήτημα των Τεμπών. Ήταν ένα 4μηνο ταξίδι έρευνας και ρεπορτάζ και ήταν ένα αποτέλεσμα που βγήκε με πολύ σεβασμό σε αυτό που κάναμε. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ, δεν άντεξα. Στη δουλειά μας πρέπει να είμαστε αμέτοχοι και να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία αλλά αυτό σε ξεπερνάει. Επειδή έπρεπε να μιλήσω με ώρες με αυτούς τους γονείς, δεν γίνεται να μην σε ακουμπήσει. Θα υπάρξει συνέχεια για τα Τέμπη αλλά θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Δεν νομίζω ότι ισχύουν τα σχόλια που λένε στο Twitter (σσ ότι υπήρχαν περισσότερα πλάνα δικά της). Πάντα υπάρχουν τα αρνητικά σχόλια, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Στόχος μας ήταν να γίνει μια δουλειά με σεβασμό. Οι οικογένειες έμειναν ικανοποιημένες με το αποτέλεσμα και να ακουστεί η φωνή τους», πρόσθεσε.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για τη νέα σεζόν! Όταν έρθει η ώρα θα μας τα πουν και θα τα μάθετε και εσείς όπως κάθε φορά», απάντησε η δημοσιογράφος σε σχετική ερώτηση για όσα φημολογούνται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Το κλείσιμο του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Μιλέι

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Συνέντευξη Κασσελάκη στο «Πρωινό» ΑΝΤ1: «Φωτεινή» εξαίρεση στο είδος της τηλεόρασης  που κομίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:58