search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:12
MENU CLOSE

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο Λοβέρδος ρίχνει το φταίξιμο για το μπάζωμα στον Εισαγγελέα (Video)

03.03.2024 12:26
loverdos_tebi

Την ώρα που συνεχίζεται το μπαλάκι των ευθυνών για το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος των Τεμπών, ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος ρίχνει το φταίξιμο στον Εισαγγελέα.

Μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Να δεχτώ ότι αλλοιώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος. Και κακώς έγινε αυτό, δεν θα έπρεπε να έχει γίνει, αλλά όπως ξέρετε, επειδή το λέτε ότι είναι χώρος δυστυχήματος, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να το ξέρετε, το έχετε δει σε άπειρες ταινίες, όλοι το έχουμε δει, σε έναν χώρο δυστυχήματος, που παρεμβαίνουν τα σώματα ασφαλείας, δηλαδή η αστυνομία και η πυροσβεστική, πηγαίνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, και το διαχωρίζει. Εκεί δεν αποφασίζει κανείς άλλος παρά μόνον ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τον νόμο και την ποινική δικονομία της χώρας αυτής».

»Δεν αποφασίζει ούτε ο περιφερειάρχης, ο οποίος εκτελεί εντολές, ούτε ο υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο Πάπας της Ρώμης… Αν ο εισαγγελέας δεν έκανε τη δουλειά του αυτό είναι μια άλλη ιστορία να το ελέγξουμε», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε δε «αν η ευθύνη βαραίνει τον εισαγγελέα» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε: «Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο ή έγινε εν αγνοία του ή έγινε κατ’ εντολή του. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, σύμφωνα με την ποινική δικονομία της χώρας. Πώς να το κάνουμε; Αυτό λέει ο Τριαντόπουλος δεν τον ακούτε».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε μάλιστα να κάνει λόγο για «συνωμοσιολογικές θεωρίες» και «άλλες ανοησίες που δεν τεκμηριώνονται από πουθενά».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Στείλαμε mail σε λίστες αποδεκτών που έχουμε νόμιμα» – Στην Αρχή Προστασίας προσφεύγει ο Κούλογλου

Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για την τραγωδία των Τεμπών

Κασσελάκης: «Θα έχει χαρακτήρα επανίδρυσης το συνέδριο που θα κάνουμε μετά τις ευρωεκλογές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:12