search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:28
MENU CLOSE

Βελόπουλος για email Ασημακοπούλου: Η ΝΔ είχε την πρόθεση να υλοποιήσει νοθεία στις εκλογές

04.03.2024 16:06
velopoulos 654- new

Στο ζήτημα των e- mail της ευρωβουλευτού της ΝΔ Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελοπουλος.

«Οι εξοργιστικές αποκαλύψεις γύρω από τη χρήση ηλεκτρονικών διευθύνσεων Ελλήνων του εξωτερικού από την κ. Ασημακοπούλου, τεκμηριώνουν τα δόλια σχέδια της ΝΔ που θέτει σε κίνδυνο το αδιάβλητο των εκλογών», αναφέρει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Η ιστορία της κας Ασημακοπούλου είναι ο μίτος της Αριάδνης. Τώρα που ξετυλίγεται, λοιπόν, το κουβάρι, οδηγούμαστε σε ένα συμπέρασμα: Ότι η ΝΔ είχε την πρόθεση να υλοποιήσει, αυτό που κατήγγειλε η Ελληνική Λύση, τη νοθεία στις εκλογές», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

«Καλούμε όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, να παλέψουμε ώστε αυτός ο νόμος, που είναι νοθευτικός και καλπονοθευτικός, να μην εφαρμοστεί ποτέ. Όλοι μαζί από κοινού να ζητήσουμε την απόσυρση αυτής της νοθείας που επιχειρεί να κάνει η ΝΔ με τη δήθεν ψήφο των αποδήμων», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Επίσης, ο κ. Βελόπουλος σημειώνει ότι «η Ελληνική Λύση είναι πανέτοιμη για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου με χιλιάδες εκλογικούς αντιπροσώπους που θα αποτρέψουν τους άνομους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης:

Το άρθρο 16 και η… κωλοτούμπα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας έπρεπε να μιλήσει πιο νωρίς, μετά την πρώτη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Υπό κατάργηση η διεύθυνση apodimoi.gov.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:27