ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 10:02
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Επίσκεψη αντιπροσωπείας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων για την υπόθεση Ασημακοπούλου

05.03.2024 12:07

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο θα πραγματοποιήσει στα γραφεία της Αρχής, σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 14:00, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τον προέδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο, θα συμμετέχουν επίσης η τομεάρχης Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και ο τομεάρχης Διαφάνειας Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Υποσχέσεις Μητσοτάκη για φθηνότερο σαρακοστιανό τραπέζι – Καμία πρόσθετη στήριξη σε ευπαθείς ομάδες (video)

Ακρίβεια: Ο Μητσοτάκης πήγε σε σούπερ μάρκετ και εξέτασε τις… νέες τιμές – Πού είδε μείωση και τι είπε για τα σαρακοστιανά (photos/video)

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα εν μέσω… αρνητικών δημοσκοπικών μηνυμάτων

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 10:01
Exit mobile version