search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:12
MENU CLOSE

Νέος κίνδυνος: Υπουργείο Υποδομών και ΟΣΕ έκλεισαν τμήμα του οδοντωτού στα Καλάβρυτα λόγω προβλημάτων στην ασφάλεια (Photo)  

06.03.2024 12:09
xristina alexopoulou new

Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας εντοπίστηκε στον οδοντωτό σιδηρόδρομο στα Καλάβρυτα, μετά από επιτόπια έρευνα με αποτέλεσμα ο ΟΣΕ και το υπουργείο Υποδομών να αποφασίσουν το κλείσιμο τμήματος της γραμμής μέχρι νεωτέρας!  

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει το topontiki.gr, το πρωί της Τετάρτης υπήρξε αυτοψία από την υφυπουργό Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου, τον πρόεδρο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη και τον δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο και αρμόδιους παράγοντες.

Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος κατολισθήσεων σε ένα μέρος της γραμμής Διακοπτό -Καλάβρυτα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να υπάρξει αυτή η παρέμβαση έως ότου αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη σήμερα από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι παραλίγο να υπάρξει νέο σιδηροδρομικό ατύχημα τα Χριστούγεννα στο Μενίδι.

Αποφεύχθηκε μόλις την τελευταία στιγμή, ξύπνησε όμως μνήμες από την τραγωδία των Τεμπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Υποδομών για παραλίγο ατυχήματα, κάτι που επιτείνει την ανησυχία για την κατάσταση του δικτύου.

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη σοκ: Παραλίγο «νέα Τέμπη» με σύγκρουση τρένων τα Χριστούγεννα στην Αθήνα – Επιβεβαιώνει ο Σταϊκούρας 

Λέκκας: «Περιμένουμε σεισμό 7,8 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη» (Video)

Άργος: «Την είχε κλειδωμένη δύο βδομάδες στο σπίτι, την κακοποιούσε μπροστά στα παιδιά» λέει ο δικηγόρος της 32χρονης Ελένης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:11