search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Άργος: «Την είχε κλειδωμένη δύο βδομάδες στο σπίτι, την κακοποιούσε μπροστά στα παιδιά» λέει ο δικηγόρος της 32χρονης Ελένης (video)

06.03.2024 09:55
argos_kakopoiisi

Για την ανατριχιαστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 32χρονης Ελένης, που υπέστη σύμφωνα με όσα καταγγέλλει φρικτά βασανιστήρια από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η 32χρονη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά της.

«Ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες» σχολίασε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος λέγοντας ότι η 32χρονη είχε χάσει με υπαιτιότητα του 34χρονου κατηγορούμενου την επαφή με τον έξω κόσμο.

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

«Δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες, όμως, έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλευσα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους» κατέληξε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά: Συνεχίζεται η έντονη σεισμική δραστηριότητα – Δύο νέες δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά

Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για την Τσικνοπέμπτη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:21