search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:13
MENU CLOSE

Τροιζήνα: Πάνω από 48 κιλά χασίς βρέθηκαν σε οικόπεδο – Δύο συλλήψεις

06.03.2024 23:14
kannavi-new

Βαρέλια και σακούλες που περιείχαν συνολικά 48 κιλά και 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία εντός οικοπέδου στην Τροιζήνα.

Επίσης σε έτερο σημείο του οικοπέδου βρέθηκαν 50 τμήματα ξερών κορμών δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε εξοπλισμός καλλιέργειας.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Αστυνομικού Τμήματος Τροιζήνας, προέκυψε ότι τα ανωτέρω ανευρεθέντα ανήκουν σε 58χρονο ημεδαπό και συστάθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία δρώντας μεθοδικά και στοχευμένα, τον εντόπισε πλησίον της οικίας του, σε όμορο οικόπεδο.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και έτερων εμπλεκόμενων, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 5-3-2024, 71χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών και διευκόλυνση της παράνομης διαμονής τους στη χώρα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πώς δρούσε ο ιερέας που εξαπατούσε τους πιστούς με πλαστές επιστολές – Τι απαντά ο ίδιος

Πέθανε ο σκηνοθέτης Σταύρος Ντουφεξής

Αίγινα: Συνελήφθη 36χρονος που βίαζε την θετή του κόρη – Βιντεοσκοπούσε την κακοποίησή της και την απειλούσε με δημοσίευση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:12