search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:25
MENU CLOSE

Κασσελάκης στο TikTok: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές» (video)

07.03.2024 14:15
kasselakistiktok

Νέο βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τον νέο νόμο που φέρνει η κυβέρνηση για τον αιγιαλό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αναφορές στη WWF κάνει λόγο «για νόμο καταστροφής των ακτών» ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι πήγε… θάλασσα για να γλιτώσει την κατακραυγή για τα Τέμπη.

«Για να αποφύγει την κατακραυγή και τις βαριές ευθύνες για την κοιλάδα των Τεμπών, ο πρωθυπουργός πήγε… θάλασσα» λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζεται εμβόλιμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης -με απόσπασμα από δική του ανάρτηση στο TikTok- να λέει ότι η κυβέρνηση ψήφισε νόμο που βάζει τάξη στις παραλίες και διασφαλίζει την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους πολίτες…

«Όμως είναι έτσι όντως τα πράγματα;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει λέγοντας:

«Δεν θα σας πω τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ίδια η WWF, το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση. Η WWF λοιπόν χαρακτηρίζει τον νέο νόμο “νόμο καταστροφής των ακτών” γιατί συρρικώνει τον δημόσιο κοινόχρηστο χώρο των ακτών μας, δεν παρέχει εχέγγυα προστασίας των ευαίσθητων οικοσυστημάτων ενώ καταργεί ακόμη και την ισχνή αδόμητη ζώνη των 30 μέτρων από την ακτή».

«Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο TikTok. Και να θυμάστε: όχι fake news, όχι Μητσοτάκη σε θάλασσες και ακτές» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Διαβάστε επίσης:

Ο Οδυσσέας ξαναχτυπά: Το ΠΑΣΟΚ δεν καρπούται τη φθορά της ΝΔ, έχω πρόταση που κερδίζει

Γιώργος Αυτιάς: Ξεκίνησε τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις (Video)

Επίθεση στην αντιπολίτευση για την… επίθεση στην Οδησσό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:24