search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Σύνταγμα: Οπαδοί της Μακάμπι επιτέθηκαν σε άνδρα που κρατούσε παλαιστινιακή σημαία (Photos/Videos)

07.03.2024 17:11
sintagma-opadoi-new

Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/3) με οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ που φέρονται να τραυμάτισαν έναν άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ισραηλινοί οπαδοί ξυλοκόπησαν έναν άνδρα έξω από το μετρό του Συντάγματος, ο οποίος κρατούσε παλαιστινιακή σημαία.

Το Yediot News αναφέρει ότι ο άνδρας φώναξε κάτι προς τους Ισραηλινούς, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε διαπληκτισμός με τον άνδρα, καθώς πέταξε ένα μπουκάλι προς τους οπαδούς της Μακάμπι.

Ο άνδρας είναι αραβικής καταγωγής και στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ο οποίος διακομίσθηκε στο ΚΑΤ χωρίς να έχει κάτι πολύ σοβαρό, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.

Υπενθυμίζεται πως στις 19:45 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Με δυσκολία στους «8» η Ρεάλ – Άνετη επικράτηση για τη Μάντσεστερ Σίτι

F1: Yπό έρευνα o πρόεδρος της FIA για «στήσιμο» αγώνα

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Θλίψη στον παγκόσμιο αθλητισμό – Η σχέση της με τον Παναθηναϊκό, η προσφορά της στην Εθνική και οι αμέτρητες διακρίσεις (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:24