search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Η «Γη της ελιάς» συνεχίζει ακάθεκτη στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

08.03.2024 17:38
gi-tis-elias-new (4)

Με διαφορά πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα της ημέρας ήταν την Πέμπτη η σειρά «Η γη της ελιάς». Το δεύτερο σε προτιμήσεις, η εκπομπή «Οι Boomers» είχε απόσταση από την κορυφαία θέση τηλεθέασης 2,6% ποσοστιαίες μονάδες ή 265.000 λιγότερους από όσους επέλεξαν τη σειρά του Mega.

Ο «Σασμός» ήταν το τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας και μαζί με τη «Γη της ελιάς» στο διάστημα 21.00- 22.50 μοιράστηκαν συνολικά πάνω από 1,6 εκατ. τηλεθεατές.

Για μια ακόμη φορά το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» ήταν εκείνο που συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές στο Star, από κάθε άλλη εκπομπή του σταθμού και αναδείχθηκε τέταρτο δημοφιλέστερο της ημέρας, μεταξύ όλων των προτάσεων από τα δέκα κανάλια εθνικής εμβέλειας που παρατηρεί η Nielsen.

Στην πέμπτη θέση έφθασε το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor» και στην έκτη πλασαρίστηκε η δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», με τον «Παράδεισο των κυριών», επίσης του Alpha, στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι της κλίμακας Nielsen με τα καλύτερα σε αποδόσεις προγράμματα της ημέρας. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πέτυχε τριά στα τρία στο χθεσινό Top 10, εν ολίγοις.

«Γκελ» και πάλι σε σημαντική μερίδα τηλεθεατών είχε το τηλεπαιχνίδι the chase» και μαζί με τα δελτία ειδήσεων και αθλητικών του Mega έκαναν «κατάληψη» στις τρείς τελευταίες θέσεις της δεκάδας με τα δημοφιλέστερα προγραμμα της Πέμπτης. Σε συνδυασμό με την «Γη της ελιάς», τέσσερις στις δέκα θέσεις του τηλεβαρόμετρου, κατελήφθησαν από προτάσεις του Mega οι οποίες μεταδόθηκαν από τις 18.30 κι έπειτα, στοιχείο που υποδηλώνει κλιμακούμενη συγκέντρωση τηλεθεατών στο απογευματινοβραδινό «μενού» του καναλιού της Καλλιθέας.

Διαβάστε επίσης:

«Προφανώς από κάποια πέτρα» – Βιαστικά συμπεράσματα Ευαγγελάτου για τον τραυματισμό του φοιτητή

Ανδρική υπόθεση οι διευθυντικές θέσεις στην αγορά ΜΜΕ

Τα «πάντα όλα» της ευρωπαϊκής μπάλας στο Cosmote TV – Από κοντά Mega και ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:33