search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:23
MENU CLOSE

Η μερίδα του λέοντος από την πίτα τηλεθέασης της Τσικνοπέμπτης κατέληξε στο Mega

08.03.2024 17:49
tiletheasi-new

Επανήλθε στην πρώτη θέση τηλεπροτιμήσεων το Mega, σε μια ημέρα κατα την οποία η συνολική τηλεθέαση μάλλον δεν επηρεάστηκε από το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Πιθανόν πολλοί ήταν εκείνοι που συνδύασαν κοψίδια και τηλεόραση.

Στα αξιοπρόσεκτα της ημέρας η απόδοση της ΕΡΤ1 η οποία αν και χθες βράδυ, και δη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης επέλεξε να παρουσιάσει μέσα από ειδική εκπομπή το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η κρατική ραδιοτηλεόραση και η χώρα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, μερίδιο της δεν διαφοροποιήθηκε από εκείνο που είχε την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας.

Από ό,τι φαίνεται και από το διάγραμμα τηλεθέασης του σταθμού το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εκπομπή «Eurovision σε είδον» και το αντιπροσωπευτικό τραγούδι ήταν μάλλον χλιαρό. Είχε ελάχιστη διαφορά (0,2%) η απόδοση του πρώτου κρατικού καναλιού σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης ημέρας.

Το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την ημερήσια πίτα κατέληξε στον Σκάι, ενώ τρίτη επιλογή αποτέλεσε ο Alpha.

Σχεδόν ίδια δυναμική ανέπτυξαν χθες ΑΝΤ1 και Star, το Open κατάφερε ένα «ολοστρόγυλλο» τεσσέρι και τα άλλα κανάλια συγκέντρωσαν καθένα την προσοχή σχεδόν αναλλοίωτη με εκείνη των προηγούμενων ημερών.

Διαβάστε επίσης:

Η «Γη της ελιάς» συνεχίζει ακάθεκτη στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

«Προφανώς από κάποια πέτρα» – Βιαστικά συμπεράσματα Ευαγγελάτου για τον τραυματισμό του φοιτητή

Ανδρική υπόθεση οι διευθυντικές θέσεις στην αγορά ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07