search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:49
MENU CLOSE

ΝΔ: Στη Βουλή κουνάει το δάχτυλο για σεξισμό, στα ΑΕΙ προβάλλει… τον ιδεολογικό της πλούτο (Photos)

08.03.2024 18:17
dap-123

Τα πυρά του κατά του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έστρεψε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις περί sugar daddies που προκάλεσαν πολιτική θύελλα.

Ο Κυριάκος Mητσοτάκης υποστήριξε πως αποδεικνύεται ότι τελικά το Κομμουνιστικό Κόμμα παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός αυτής της αίθουσας». Και συνέχισε λέγοντας «ίσως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά», συμπληρώνοντας ότι ωστόσο τα ζητήματα αυτά τα έχει λύσει η ιστορία.

Για αθεράπευτο αντικουμουνισμό καταγγέλλουν τον πρωθυπουργό από το ΚΚΕ και παράλληλα, αποδίδουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την «ενορχήστρωση» των αντιδράσεων και των επιθέσεων προς τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ. Παραπέμπουν δε και στην απάντηση Κουτσούμπα προς τον πρωθυπουργό σχετικά με την στάση των γαλάζιων βουλευτών απέναντι στις καταγγελίες του, όπου άφησε να εννοηθεί ότι συμφωνούν με τα όσα είπε χθες.

Βέβαια, την ώρα που η ΝΔ μιλά για «σεξισμό» στη Βουλή και κουνάει το δάχτυλο, την ώρα που οι φοιτητές βρίσκονται στο δρόμο ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια με ανοιγμένα κεφάλια από την «υποδοχή» των ΜΑΤ, η κυβερνητική παράταξη στα πανεπιστήμια, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, διαφημίζει πάρτι και υποδοχές με σεξιστικές και χυδαίες αφίσες, οι οποίες είναι γνωστές εδώ και χρόνια και οι χρήστες των social media να τις αναρτούν συχνά στο διαδίκτυο.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Τα λόγια περιττεύουν.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στη Βουλή για τα επεισόδια κατά το πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Γιγαντοπανό των φοιτητών στο Σύνταγμα – «Τα κέρδη τους ή οι σπουδές μας»

Απειλή για βόμβα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:48