search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Τέμπη: Βίντεο διαψεύδει Λαζαρίδη για το «μπάζωμα» – «Τα βαγόνια που είναι τη μέρα του μπαζώματος;»

09.03.2024 17:57
lazaridis

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που διαψεύδει τον Μακάριο Λαζαρίδη για το μπάζωμα στα Τέμπη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως ο χώρος μπαζώθηκε έγινε γιατί έξι μέρες μετά ακούγονταν από τα συντρίμμια ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.

Το βίντεο όμως που αναρτήθηκε είναι δηλωτικό. «Δείτε το βίντεο. Τα βαγόνια που είναι τη μέρα του μπαζώματος; Αντιλαμβάνεστε το ψέμα; Κάποιος Εισαγγελέας;», αναφέρει χρήστης του Χ (πρώην Twitter).

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο»

Μιλώντας στο Attica, ο βουλευτής επιχείρησε να ανασκευάσει την απίστευτη εξήγηση που έδωσε στον ΑΝΤ1.

«Εγώ αυτό που είπα, είναι κάτι το οποίο έχω πει πριν μια εβδομάδα και επιπλέον έχει πει και ο κ. Τριαντόπουλος και άλλα στελέχη της ΝΔ όλες τις προηγούμενες ημέρες, ότι δηλαδή δεν υπήρξε μπάζωμα την συγκεκριμένη μέρα στα Τέμπη. Αυτό το οποίο έγινε είναι ότι οι γερανοί που ζητήθηκαν από τους ανθρώπους που επιχειρούσαν στο πεδίο…», απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε.

«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο (…) Αυτό που είπα είναι αυτό που έχει πει ο συντονιστής των πυροσβεστικών δυνάμεων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, ότι χρειάστηκε να ριχτεί χαλίκι για να πατήσουν οι γερανοί», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μπουγάς: «Δύσκολα το ΣτΕ θα απορρίψει τον νόμο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια»

Σακελλαρίδης για ιδιωτικά ΑΕΙ: «Να συγκροτήσουμε μέτωπο, ώστε να μην εφαρμοστεί ο αντισυνταγματικός νόμος»

ΝΔ: Προσυνέδριο τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32