search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:03
MENU CLOSE

Σαν να μην έγινε εξεταστική είναι το… «μαρκοπούλειο» πόρισμα της ΝΔ

11.03.2024 06:00
exetastiki epitropi 876- new

Διαβάζοντας κανείς το πόρισμα των βουλευτών της ΝΔ για το δυστύχημα στα Τέμπη αναρωτιέται δικαίως και εντόνως εάν πράγματι γράφτηκε από ανθρώπους που παρακολούθησαν έστω την εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Όχι αν συμμετείχαν. Αν την παρακολούθησαν.

Διότι το κείμενο αυτό θα μπορούσε να γραφτεί – καθ’ υπερβολή είναι η φράση για να γίνει πλήρως αντιληπτό το νόημα- πριν καν να συνεδριάσει η επιτροπή.

Προφανώς για τους γαλάζιους βουλευτές, υπό την προεδρία του Δημήτρη Μαρκόπουλου, δεν είχε ιδιαίτερη σημασία τι συνέβη στην εξεταστική. Εξ αρχής φάνηκε αυτό. Άλλωστε η κυβερνητική πλειοψηφία κάλεσε μόλις έναν από τους 40 μάρτυρες, που κατέθεσαν. Και φρόντισε να αποκλείσει και κάποιους σημαντικούς.

Αλλά στο πόρισμα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, όφειλε να βάλει κάτι παραπάνω από όλα εκείνα που είχε υποστηρίξει η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή και όλο το προηγούμενο – της εξεταστικής – διάστημα. Όχι απλώς να αναμασήσει τα περί ευθύνης του σταθμάρχη διανθίζοντάς τα με άλλα παρόμοιας αξίας επιχειρήματα/συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης:

Πρωταγωνίστησε στα γυναικεία θέματα το ΠΑΣΟΚ στη Ρώμη

Να χαρούμε μέτρα για τον σιδηρόδρομο…

Δεν αρέσει στον Καρανίκα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι: «Ούτε κάτι να λικνιστούμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:03