search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:36
MENU CLOSE

Κορυφαίο σε τηλεθέαση πρόγραμμα της Δευτέρας η «Γη της ελιάς»

12.03.2024 19:16
H_GH_THS_ELIAS
Screesnhot Mega

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές συντονίστηκαν χθες βράδυ στο Mega για το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», με συνέπεια ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen να σταθεί στο 10,5%.

Με δυναμική στη δεύτερη θέση της κλίμακας Nielsen πλασαρίστηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» η οποία έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση της το τελευταίο διάστημα.

Στις «ορεινές» θέσεις τηλεθέασης και ο «Σασμός» το επεισόδιο του οποίου αποτέλεσε επιλογή για πάνω από 800.000 τηλεθεατές.

Ο «Τροχός της τύχης» ως τέταρτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας επιβεβαίωσε το «ρεύμα» που έχει.  Εν τω μεταξύ η «Μάγισσα» διακρίθηκε ακριβώς στη μέση του Top 10 της ημέρας και με διαφορά 8.000 τηλεθεατών η δραματική σειρά «Το ναυάγιο» κατέλαβε την έκτη θέση.

Σε σχέση με την απόδοση της περασμένης Παρασκευή η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» τα πήγε καλύτερα τη Δευτέρα ασχέτως αν κατετάγη στην έβδομη θέση.

Σταθερά στη δεκάδα συνεχίζουν τις εμφανίσεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και εκείνο με την αθλητική επικαιρότητα του Mega. Στην δέκατη θέση πλασαρίστηκε το ριάλιτι «Survivor» με τηλεθέαση μειωμένη σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδας σε σχέση με εκείνη που είχε σημειώσει την ακριβώς προηγούμενη ημέρας. Το ριάλιτι αποτέλεσε πόλο έλξης για 578.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΥΛΗ TV: Ντοκιμαντέρ για τον «Άρχοντα του σασπένς» απόψε το βράδυ

Πρώτο με διαφορά το Mega στις τηλεπροτιμήσεις την Παρασκευή

The Voice: Επανέρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ριζικά ανανεωμένο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:36