search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Σπίρτζης για «αστακοκάραβα» Κασσελάκη: Πρέπει να δώσει απαντήσεις – Οι πολιτικοί οφείλουν να είναι διάφανοι (video)

12.03.2024 09:45
spirtzis

Την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα «πρέπει να δώσει απαντήσεις» σχετικά με τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με την επιχειρηματική του δραστηριότητα στις ΗΠΑ και τα «αστακοκάραβα», εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Όλοι οι πολιτικοί οφείλουν να είναι διάφανοι στο πού και πώς μετέχουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύω ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια θεσμική αντιμετώπιση του θέματος. Στο Πόθεν Έσχες φαίνονται τα πάντα», τόνισε για το θέμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (12/3), συμφωνώντας με την παρατήρηση ότι το όνομά σου πρέπει να το καθαρίσεις σε πρώτο χρόνο.

«Τα οικονομικά του προέδρου είναι άλλο θέμα. Για τα οικονομικά του κόμματος οφείλουν να λειτουργήσουν τα αρμόδια όργανα η ΚΕ και η εξελεγκτική επιτροπή και να δώσουν απαντήσεις. Είναι μια διαχείριση που δεν αρμόζει σε κόμμα που είναι αξιωματική αντιπολίτευση να γίνεται τέτοιος διάλογος», σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με την καρατόμηση του πρώην γενικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιου Γεωργόπουλου.

Παράλληλα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «ο νόμος για το Πόθεν Έσχες να βελτιωθεί και να γίνει πιο αυστηρός».

Τέλος, θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Δευτέρας (11/3) από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζοντας ότι «ο νόμος που απαγορεύει σε αρχηγούς κομμάτων υπουργούς και βουλευτές να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό δεν έγινε γιατί πήγε κάποιος να στήσει παγίδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο νόμος άλλαξε στη Βουλή μετά από αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης:

Η ομοφοβία, ο ρατσισμός και το μίσος των τελευταίων ημερών δείχνουν πόσο αναγκαίο ήταν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Επίθεση στον Κασσελάκη για τις εταιρείες, έθεσε τη ΝΔ σε «εκλογικό συναγερμό»

Ελληνοτουρκικά: Κοινή δέσμευση από Αθήνα και Άγκυρα να αξιοποιήσουν την υπάρχουσα θετική ατμόσφαιρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07