search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04
MENU CLOSE

Ευρυδίκη: «Ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε μεγάλη οικογένεια που δεν μπορούσα να του προσφέρω» (Video)

13.03.2024 08:52
eyridiki-new

Για τον γάμο της με τον Γιώργο Θεοφάνους μίλησε η Ευρυδίκη, αποκαλύπτοντας ότι ένας από τους κύριους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό ήταν τα διαφορετικά όνειρα που είχε ο καθένας.

Καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η τραγουδίστρια μίλησε για την επιθυμία του Γιώργου Θεοφάνους να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια, κάτι που ωστόσο η ίδια ένιωθε ότι δεν μπορεί να του προσφέρει.

«Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει πάντα αυτό, ίσως γιατί μας δένουν τα πρώτα μας χρόνια. Είχαμε φύγει φοιτητές στο Λονδίνο. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν ένας αγώνας για να καταφέρουμε τους κοινούς στόχους μας, ο γιος μας. Είναι πολλά που μας δένουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως το παιδί, ο νέος που γνώρισα, δεν θα αλλάξει ποτέ» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είναι με όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Τον Γιώργο τον αγαπάω όσο αγαπάω τον γιο μου. Έτσι τον έχω στην καρδιά μου, άρα δεν θα μπορούσα να κρατήσω κάτι αρνητικό. Τα περάσαμε όλα σαν οικογένεια. Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε. Κάτι που εγώ δεν μπορούσα να προσφέρω γιατί ήμουν εντελώς διαφορετική. Κι αυτό που με ηρέμησε μετά το διαζύγιο, ήταν που βρήκε τον άνθρωπο να το μοιραστεί και να κάνει την οικογένεια που ονειρευόταν»

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Καταστροφή με επικοινωνιακούς όρους το σκάνδαλο με την «πειραγμένη» φωτογραφία

Σπάνια εμφάνιση της Σελίν Ντιόν σε αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας (Video)

Σάρον Στόουν: Αποκάλυψε το όνομα του παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 11:04