search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Κασσελάκης: Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια – «Στόχος η μείωση του ΦΠΑ»

13.03.2024 17:44
kasselakis-akriveia0new

Μετά την καταγγελία για ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην κυβέρνηση και «εξαφάνισαν» τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις παραθέτοντας τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπισή της.

«Η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη. Είναι ακρίβεια κυβερνητική. Τα δικά μας μέτρα» σημειώνει και αναφέρεται στις παρεμβάσεις σε ενέργεια και καύσιμα.

«Πρώτος στόχος μας, η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος ώστε να επαρκεί για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, παραθέτοντας τα μέτρα για μειώσεις του ΦΠΑ και μηδενισμό του συντελεστή σε βασικές κατηγορίες βασικών αγαθών.

Παράλληλα, υπενθυμίζει την πρόταση για άμεση μείωση του κόστους της κάρτας απεριορίστων διαδρομών από 27 ευρώ σε 9 ευρώ, για όλα τα μέσα μεταφοράς, δηλαδή το μετρό, τον ηλεκτρικό, το τραμ, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία.

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνει ότι θα υπάρχει «Τειρεσίας» για τους κερδοσκόπους. «Όποιος δεν τηρεί τον ανταγωνισμό, θα το πληρώνει» υπογραμμίζει.

Διαβάστε επίσης:

Βούλα Κεχαγιά: «Ο Κασσελάκης θα σεβαστεί τη νομοθεσία – Έχει κλείσει η εταιρεία για αστακούς»

«Κλείδωσε» η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για τις 4 Απριλίου – Συνάντηση με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Νέο ευρω-ράπισμα από την Κομισιόν: Στέλνει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο – Δεν επικαιροποίησε τους χάρτες για τις πλημμύρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36