search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Αποστολάκη μετά το «καρφί» της Ευρωπαίας Εισαγγελέως για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί πια να κρύβεται

14.03.2024 18:10
APOSTOLAKHS
Eurokinissi

«Δεν θα επιτρέψουμε την οργανωμένη συγκάλυψη» τόνισε η Μιλένα Αποστολάκη σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέως σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη. Η κ. Αποστολάκη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Εξεταστική Επιτροπή, δεν μπορεί πια να κρύβεται».

Η ίδια τόνισε επίσης μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει απαντήσεις.

Αναλυτικά η δήλωσή της από το περιστύλιο της Βουλής:

Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις μεθοδεύσεις της οι δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέως σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη. Η κα. Λάουρα Κοβέσι μίλησε ευθέως για παρεμπόδιση του έργου της και συνέδεσε ξεκάθαρα την απώλεια των 57 ανθρώπων στα Τέμπη με την μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717.

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη. Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια» δήλωσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο λαλίστατος κυβερνητικός του εκπρόσωπος δεν βρήκαν να πουν μια λέξη για όλα αυτά. Μήπως είναι και η Ευρωπαία Εισαγγελέας ενταγμένη σε κάποιο σκοτεινό κέντρο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όπως ήταν οι 330 ευρωβουλευτές που εγκαλούν την Ελλάδα για το κράτος δικαίου;

Ο κ. Μητσοτάκης που έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την Εξεταστική Επιτροπή, δεν μπορεί πια να κρύβεται. Τον περιμένουμε στην Ολομέλεια. Οφείλει απαντήσεις.

Δεν θα επιτρέψουμε την οργανωμένη συγκάλυψη. Το χρωστάμε σε αυτούς που χάθηκαν, στις οικογένειές τους και στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που καθημερινά αθροίζουν την φωνή τους στο αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Ανησυχία για την αύξηση μεταναστευτικών ροών μετά τις διαβεβαιώσεις για «μεγάλη μείωση» – Στο Κάιρο στραμμένα τα ευρωπαϊκά ραντάρ

Συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την Παρασκευή

Τσούνης-Αγγελούδης-Τζιτζικώστας: Οι πράξεις φανατισμού και μίσους δεν έχουν θέση στη Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:25