search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 06:30
MENU CLOSE

Κολωνός: Η απαλλακτική για τον Μίχο δεν θα γίνει αποδεκτή, θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού, λέει η δικηγόρος της 12χρονης

14.03.2024 18:14
mixos-new

Την πεποίθηση πως ο Ηλίας Μίχος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού σε βάρος της 12χρονης και ότι η εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του δεν θα γίνει δεκτή, εξέφρασε η δικηγόρος του κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Ταυτόχρονα, μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης μετά την πρόταση της εισαγγελέως, λέγοντας πως «έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα της είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο».

«Όπως έχω πει, δεν θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί» συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega η δικηγόρος.

Σημειώνεται πως η εισαγγελέας έχει προτείνει την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί.

Ακόμη έχει ζητήσει την ενοχή του για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται αλλά και για οπλοκατοχή.

Αντίθετα η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: 14 θάνατοι από κορωνοϊό – Για πρώτη φορά δεν καταγράφηκαν νέες διασωληνώσεις

ΟΕΝΓΕ: «Αυθαίρετες» οι μετακινήσεις παθολόγων από τη Θεσσαλονίκη σε Ξάνθη και Δράμα – Προσφεύγει στην δικαιοσύνη η Ομοσπονδία

Ποια νοσοκομεία ξεκινούν σήμερα απογευματινά χειρουργεία – Κινητοποιήσεις από γιατρούς και νοσηλευτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46