search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:19
MENU CLOSE

Απίστευτο θέαμα στη Νορβηγία: Ψαράς βρήκε μια τεράστια νεκρή φάλαινα, φουσκωμένη σαν… μπαλόνι (Video)

15.03.2024 20:57
falaina-new

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένας ψαράς στη Νορβηγία, καθώς βρήκε μια τεράστια νεκρή φάλαινα, φουσκωμένη σαν… μπαλόνι.

«Ξεχώριζε περίπου τρία μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Το φούσκωμα ήταν τόσο μεγάλο! Είμαι ψαράς εδώ και 27 χρόνια και έχω δει μερικές νεκρές φάλαινες. Αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ αυτό το μέγεθος», είπε χαρακτηριστικά ο ψαράς. 

Μετά τον θάνατό τους, οι φάλαινες φουσκώνουν καθώς αποσυντίθεται. Τα φουσκωμένα κουφάρια των φαλαινών εκρήγνυνται όταν η ποσότητα των αερίων γίνεται πολύ μεγάλη και ως εκ τούτου ο Ρίντλαντ έφτασε για λόγους ασφαλείας έως τα 100 μέτρα. 

Σημειώνεται ότι η νεκρή φάλαινα ήταν ήδη πολύ μεγάλη όσο ήταν ζωντανή. Ο έμπειρος ψαράς εκτιμά ότι το αρχικό της μήκος ήταν 15 μέτρα και το βάρος της έφτανε τους 40 τόνους.

Διαβάστε επίσης:

Μπλίνκεν: Οι ΗΠΑ εργάζονται με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για τους ομήρους στη Γάζα – «Είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχιστούν οι συζητήσεις»

Τζο Μπάιντεν: Επικροτεί εμμέσως το αίτημα Σούμερ για εκλογές στο Ισραήλ – «Ήταν μια καλή ομιλία»

ΔΝΤ: Έρευνα για περιστατικό κυβερνοεπίθεσης – «Παραβιάστηκαν e-mail»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:18