search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:47
MENU CLOSE

Κασσελάκης από Θήβα: «Πολλά ερωτήματα για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και την κυρία Κεραμέως» (Photos/Video)

15.03.2024 15:50
kasselakis-new

Στη Θήβα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της πόλης για να ξεκινήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι που προσέφεραν δώρα στον Στέφανο Κασσελάκη. «Τιμή μας» του έλεγαν ντόπιοι που τον υποδέχθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι του ευχήθηκαν «καλός πολίτης».

Ο ίδιος ευχαριστώντας για τη θερμή υποδοχή εκμυστηρεύτηκε ότι η μητέρα του έζησε για ένα χρονικό διάστημα στη Θήβα, ενώ τόνισε τον νομό Βοιωτίας και τον αγροτικό τομέα ότι έχει ανάγκη για «πραγματική υποστήριξη».

«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» είπε και πρόσθεσε για τα αγροτικά: «Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί» επισήμανε.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή πανό που είχαν σηκώσει κάτοικοι της Θήβας για το πρωτοδικείο της πόλης τόνισε ότι αυτό πρέπει να μείνει στην Θήβα.

Σχετικά με την απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά και τις καρατομήσεις στο υπουργείο Εσωτερικών και στη ΝΔ, υπογράμμισε ότι αυτή η υπόθεση «εγείρει πολλά ερωτήματα για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας και κυρίως για το πώς λειτουργεί το υπουργείο Εσωτερικών και η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση. Υπάρχει μία εναλλακτικά λύση στον τόπο μας».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν θέλει ειδική μεταχείριση κατά τη διάρκεια της θητείας του υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή του να υπηρετήσει για την πατρίδα. 

Στη Θήβα βρίσκεται και ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη για να συνοδεύσει τον γιο του στο στρατόπεδο για τη θητεία του.

Διαβάστε επίσης:

Νέα συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις στην Κοινή Αγροτική Πολιτική

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται

Σκάνδαλο emails: Αυτός είναι ο γαλάζιος χειροκροτητής που τσούρνεψε τα στοιχεία ψηφοφόρων για την Ασημακοπούλου (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:46