search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια – Ώπα κούκλα μου, πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;»

16.03.2024 13:26
xristidou_maleskou

Όσα δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή Status για τον «πόλεμο» που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα, σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε «πόλεμο» ωστόσο, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη στη θέση του παρουσιαστή.

Η παρουσιάστρια του Mega, ανέφερε μάλιστα πως εκείνη πέρασε από διάφορα πόστα πριν βρεθεί μπροστά από της κάμερες.

«Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, έκανα ότι ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται το σιγά σιγά. Όταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις; Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου απαντώντας στον Γρηγόρη Μελά.

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Τηλεθέαση: «Γη της ελιάς» και «Σασμός» «κονταροχτυπήθηκαν» για την πρώτη θέση

Τηλεθέαση: Οριακά πρώτο το Mega την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:35