search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Οριακά πρώτο το Mega την Πέμπτη

15.03.2024 17:06
tiletheasi

Επέστρεψε στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών το Mega, όμως έδωσε από ό,τι φαίνεται «μάχη» ως την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσει την πρωτιά, καθώς ο Alpha καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας είχε πιο σταθερή απόδοση, ιδίως στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Στη διαμόρφωση του μεριδίου του Mega, που ήταν μεγαλύτερο μόλις 0,1% από αυτό του Alpha, ρόλο έπαιξε η απόδοση της εκπομπής «Live news».

Για το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης αναμετρήθηκαν ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1. Το κανάλι του Φαλήρου προσπέρασε στο τσακ και εκείνο του Αμαρουσίου έπειτα από το εντυπωσιακό 14,3% της Τετάρτης απέσπασε κομμάτι μεγέθους 11,7% από την πίτα τηλεθέασης της Πέμπτης.

Συγκράτησε το κοινό του το Star, εμφανίζοντας μικρή τάση ανόδου σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Ανάλογα χαρακτηριστικά είχε η ΕΡΤ1, όπως επίσης και το Open. Παρεμφερείς μεταβολές είδαν στις αποδόσεις τους Μακεδονία TV και ΕΡΤ3. H ΕΡΤ2 επέστρεψε στην περιοχή κάτω του 1%.

Διαβάστε επίσης:

«Βίλατζ Γιουνάιτεντ»: «Ζουμ» στην ομάδα ξυλοκόπων, υλοτόμων και λατόμων

Και με τη «βούλα» της Ευρωβουλής ο νέος Κανονισμός της Ε.Ε. για την ελευθερία των ΜΜΕ

Εξώδικο από τους «Σπαρτιάτες» στην Αναστασία Γιάμαλη – «Παραμένω αμετακίνητη στην αντιφασιστική μου στάση» η απάντησή της (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:01