search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Εξώδικο από τους «Σπαρτιάτες» στην Αναστασία Γιάμαλη – «Παραμένω αμετακίνητη στην αντιφασιστική μου στάση» η απάντησή της (photo)

15.03.2024 11:55
giamalinatasa
@Facebook

Εξώδικο από το κόμμα «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα, έλαβε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Kontra24, Αναστασία Γιάμαλη, για τον χαρακτηρισμό «επίγονοι των χρυσαυγιτών» σε ανάρτησή της για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου.

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη».

«Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους «Σπαρτιάτες» και τον Βασίλη Στίγκα», αναφέρει η δημοσιογράφος και καταλήγει:

«Εύχομαι απο καρδιάς, η “κηροζίνη” του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη».

Διαβάστε επίσης:

«Κούρσα» για την επανακυκλοφορία της Ελευθεροτυπίας ίσως και πριν από τις Ευρωεκλογές

Ελεωνόρα Μελέτη: Με πανηγυρισμούς και τον ύμνο του Ολυμπιακού η έναρξη της εκπομπής της (Video)

OPEN: «Ανοιχτές υποθέσεις», η νέα δικαστικοαστυνομική εκπομπή του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48