search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Κίνηση: «Κολλημένοι» στην κίνηση παρέμειναν οι εκδρομείς του τριημέρου μέχρι τα μεσάνυχτα

18.03.2024 00:50
ethniki-odos-new

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, οι εκδρομείς της Καθαράς Δευτέρας παρέμεναν «κολλημένοι» στην κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας ενώ υπήρχαν καθυστερήσεις και στο ύψος των Αφιδνών.

Παράλληλα, στην Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου και στα οδικά τμήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέττα και από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση από την Ελευσίνα μέχρι τη γέφυρα Ασπροπύργου, μία κατάσταση που δεν είχε αλλάξει από νωρίς το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας μέχρι και σχεδόν τα μεσάνυχτα.

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης.

Παράλληλα, είχαν ληφθεί και αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Κίνηση: Μέχρι τις 6 το απόγευμα 51.495 οχήματα επέστεψαν στην Αττική

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα επέστρεψαν στην Αττική. Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει στην Αττική σχεδόν 20 χιλιάδες οχήματα παραπάνω. Ειδικότερα είχαν επιστρέψει 71.140 οχήματα (29.800 από Αθηνών-Λαμίας και 41.340 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τέλος, σημειώνεται ότι για το ρεύμα εισόδου ισχύει έως τις 21:00 απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Η φωτοβολίδα έσκασε πάνω στον 33χρονο -«Του καρφώθηκε στα πλευρά», λέει φίλος του – Τι εξετάζει η αστυνομία

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη στα Τέμπη» – Η αναφορά για έγκλημα πάει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Χαλκιδική: Επεισόδιο με τέσσερις τραυματίες στον Πολύγυρο – Δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:13