search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Δεν υπήρχε λόγος να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία για κανέναν»

18.03.2024 10:40
orfeas_papadopoulos

Για τους λόγους που αποφάσισε να πάρει απόσταση από την υποκριτική και να κάνει ένα διαφορετικό επαγγελματικό βήμα, μίλησε ο Ορφέας Παπαδόπουλος στην εκπομπή Happy Day του ALPHA.

Όπως εξήγησε είχε φτάσει σε μια φάση της ζωής του που ήθελε να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα, καθώς ένιωθε πως είχε φτάσει σε ένα χείλος.

«Βρέθηκα σε μια φάση της ζωής μου, όταν ξεκίνησα να πρωτοασχολούμαι με τα τατουάζ, που ήθελα λίγο να επαναπροσδιορίσω κάποια πράγματα και να πάρω μια απόσταση από τον τρόπο ζωής που είχα, μέσα από το κομμάτι του τι σημαίνει δουλειά στο θέατρο. Ήθελα να πάρω μια απόσταση αυτό, δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο. Είναι πάντοτε κομβικό το επαγγελματικό κομμάτι. Θέλησα να ξεκινήσω την αλλαγή μου από εκεί», ανέφερε.

«Έχω τελειώσει γραφιστική και ζωγραφίζω από παιδί. Με το τατουάζ ήθελα να ξεκινήσω να ασχολούμαι από παιδί, πριν καν ξεκινήσω να ασχολούμαι με το θέατρο και την υποκριτική. Όταν λοιπόν βρέθηκα στη φάση που σου ανέφερα πριν, ήταν ό,τι πιο κοντά μου καλλιτεχνικά και ψυχικά, έτσι ώστε να ξεκινήσω κάτι μέσα στο οποίο θα ένιωθα καλά» συνέχισε.

«Άρχισα να φτάνω σε ένα χείλος»

«Πέρα από τα οικονομικά θέματα, οι συνθήκες της δουλειάς μας, οι συνθήκες του θεάτρου, είναι ένα σκληρό περιβάλλον, πολύ. Το ότι ήμουν χρόνια μέσα σε αυτό, μου το έκανε ακόμα πιο σκληρό γιατί υπομένεις πράγματα, υπάρχει φοβερή ασυνέπεια στη δουλειά μας σε κάθε επίπεδο, υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο. Άρχισα να φτάνω σε ένα χείλος. Δεν υπήρχε λόγος να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία και γαλήνη για κανέναν και για τίποτα, δεν περνούσα καλά και γι’ αυτό θέλησα να πάρω αυτή την απόσταση».

»Το θέατρο το αγαπώ και θα συνεχίσω να το αγαπώ, είναι κομμάτι της ζωής μου. Αλλά, η απόσταση αυτή που παίρνω τώρα μου κάνει καλό και για την ίδια τη δουλειά, όταν επιστρέψω κάποια στιγμή», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο Ορφέας Παπαδόπουλος είπε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος, αλλά είναι γεμάτος. «Έχω ερωτευτεί παράφορα, και έχασα τον εαυτό μου», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Μπιμπίλας: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται»

Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν κάποτε ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμασταν στην Χαλκίδα και είδα πολλά παράξενα βλέμματα να κοιτούν την κόρη μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:01