search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:16
MENU CLOSE

Μπιμπίλας: «Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται»

18.03.2024 10:04
bibilas

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις έξι διαθήκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δούλευα από πολύ μικρός γιατί είχε πεθάνει νωρίς ο πατέρας μου. Τον έχασα όταν ήμουν 13 ετών και μαμά μου έμεινε μόνη με τρία παιδιά. Ο άνθρωπος πρέπει να τα ξεπερνάει όλα, ακόμα και την απώλεια. Όλα είναι φυσιολογικά. Ο θάνατος είναι φυσιολογικός, η σεξουαλική διαφοροποίηση είναι φυσιολογική, όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Η μητέρα μου με είχε πάει σε έναν ψυχολόγο, που έλεγε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια και θεραπεύεται. Ήταν τελείως αλλού. Οπότε το καταλάβαμε πολύ γρήγορα. Η μαμά μου μου έκανε μια αγκαλιά και φύγαμε», πρόσθεσε.

»Δεν μου είναι απαραίτητος ο γάμος, θα πρέπει να γίνει κάτι συγκλονιστικό στη ζωή μου για να το κάνω, ωστόσο δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο του γάμου. Θα το έκανα για κληρονομικούς λόγους».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Στα 25 έκανα την πρώτη μου διαθήκη όταν αγόρασα το πρώτο μου διαμέρισμα με δάνειο. Μέχρι στιγμής έχω κάνει έξι διαθήκες».

Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν κάποτε ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμασταν στην Χαλκίδα και είδα πολλά παράξενα βλέμματα να κοιτούν την κόρη μου» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Αποκάλυψε το μήνυμα του Μπισμπίκη – «Μου γράφει… μην μου τον στεναχωρήσεις!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:13