search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα για μία μερίδα κοντοσούβλι (Video)

19.03.2024 17:46
thessaloniki-new

Βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνει τη στιγμή που ο 65χρονος μάγειρας του ουζερί στη Θεσσαλονίκη μαχαιρώνεται από έναν πελάτη του καταστήματος επειδή θεώρησε ότι η μερίδα με το κοντοσούβλι που του πρόσφερε ήταν… μπαγιάτικη.

Το περιστατικό με τον μάγειρα διαδραματίστηκε το μεσημέρι της 3η Μαρτίου του 2024 στο κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 55χρονος πελάτης φαίνεται ήρεμος όταν μπαίνει στο μαγαζί και κάνει την παραγγελία. «Θέλω να φάω κάτι ελαφρύ σε κρέας» είπε στον μάγειρα.

Όταν πηγαίνει το κοντοσούβλι στο τραπέζι, ο 55χρονος δείχνει ενοχλημένος. Ο μάγειρας πλησιάζει και αρχίζει ο διαπληκτισμός. Ο 55χρονος αρπάζει το μαχαίρι και προσπαθεί να του επιτεθεί. Η υπεύθυνη του καταστήματος προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά μάταια.

Ο μάγειρας επιχειρεί και καταφέρνει να τον αφοπλίσει, ωστόσο το κακό έχει ήδη γίνει: ο δράστης του έχει καταφέρει ένα χτύπημα στην κοιλιά και το μαγαζί γεμίζει αίματα.

Τι ισχυρίζεται ο 55χρονος

Ο 55χρονος που προφυλακίστηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι: «Δεν είχα πρόθεση. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στα χέρια μου του μαχαίρι Τον άνθρωπο τον ήξερα πολύ καλά κι όταν καθόμασταν τον κερνούσα είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Είχα πιει πάρα πολύ. Τον χαιρέτησαν στην πόρτα και του είπα να μου κάνει ένα πολύ καλό φαγητό. Δεν θέλω μπαγιάτικο. Έφερε το φαγητό η κοπέλα και της είπα δεν είναι σημερινό είναι προχθεσινό, σε εμένα το κάνεις αυτό ο πράγμα. Ήρθε ο μάγειρας από πάνω μου είπε αυτό είχαμε…κι άρχισε να μου μιλάει χυδαία….».

Διαβάστε επίσης:

Λασίθι: Η στιγμή που σκάει η φωτοβολίδα στα χέρια του 33χρονου – Βίντεο ντοκουμέντο

Justice Watch: Έρχεται το Παρατηρητήριο Δικαιοσύνης στην Ελλάδα – Πώς θα λειτουργεί, ποιοι θα συμμετέχουν

Ύποπτος φάκελος στα ΕΛΤΑ Μπουρναζίου: Στο νοσοκομείο δυο υπάλληλοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:56