search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:57
MENU CLOSE

Τραμπ: Ο Πούτιν δεν θα είχε εισβάλει στην Ουκρανία αν ήμουν εγώ στην εξουσία (Videos)

19.03.2024 23:19
TRUMP
AP

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα είχε εισβάλει ποτέ στην Ουκρανία, ενώ τα σύνορα των ΗΠΑ θα ήταν ασφαλή ήταν μερικά μόνο από τα όσα υποστήριξε μιλώντας στον Νάιτζελ Φάρατζ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι κάποιος με τον οποίο μπορείς να διαπραγματευτείς.

«Τα πήγαινα καλά με τον Πούτιν. Τα πήγαινα καλά με τον πρόεδρο Σι», είπε και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι κάτι καλό. Όχι κάτι κακό».

Εκτίμησε ότι ο Πούτιν «σίγουρα δεν θα έμπαινε στην Ουκρανία», αν ήταν ο ίδιος πρόεδρος.

«Δεν θα είχατε την Ουκρανία, δεν θα είχατε το Ισραήλ. Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου δεν θα είχε γίνει ποτέ. Το Ιράν ήταν χρεοκοπημένο. Δεν είχαν χρήματα. Είπα ότι όποιος αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν δεν μπορεί να κάνει δουλειές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και ήρθε ο Μπάιντεν και ήρε τα πάντα. Τώρα το Ιράν έχει 221 δισεκατομμύρια δολάρια».

Τραμπ: Έκανα το ΝΑΤΟ ισχυρό

Ο Τραμπ αναφέρθηκε και στο ΝΑΤΟ λέγοντας πως «ήρθαν πολλά χρήματα» από τότε που είπε ότι δεν θα προστατεύσει τις χώρες του ΝΑΤΟ που δεν πληρώνουν.

«Πήγα στην πρώτη συνάντηση στις αρχές της διακυβέρνησής μου και είδα τι συνέβαινε. Και είπα, θα πρέπει να πληρώσετε όλοι τους λογαριασμούς σας. Και στη δεύτερη συνάντηση, τους χτύπησα σκληρά… Τους είπα, «Δεν πρόκειται να σας υπερασπιστούμε. Αν δεν πληρώνετε τους λογαριασμούς σας, δεν πρόκειται να σας υπερασπιστούμε. Είναι πολύ απλό». Και εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια εισέρρευσαν… Το ΝΑΤΟ έγινε ισχυρό εξαιτίας μου».

Τραμπ: Θα «κλείσω τα σύνορα» αν επανεκλεγώ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρόκειται να «απελάσει» τους παράνομους μετανάστες σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει το «μεταναστευτικό έγκλημα».

Υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ είχαν τα «καλύτερα σύνορα που είχαμε ποτέ» όταν ήταν πρόεδρος, αλλά τώρα έχουν τα «χειρότερα στην ιστορία».

Ερωτηθείς πώς θα τα επαναφέρει, είπε: «Θα κλείσουμε τα σύνορα… μπορείτε να έρχεστε μπορείτε να έρχεστε στη χώρα, αλλά πρέπει να έρχεστε νόμιμα».

Τραμπ: Ο Μπάιντεν «έκλεψε» το 2020

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να ισχυρίζεται ότι οι εκλογές του 2020 του έχουν… κλαπεί.

Είπε ότι τα πήγε «υπέροχα» το 2016 και «πολύ καλύτερα» το 2020, αλλά «συνέβησαν πολύ άσχημα πράγματα και δεν θα αφήσουμε να ξανασυμβεί αυτό».

Ισχυρίστηκε ότι ο Μπάιντεν είναι ο «χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία» και είπε ότι θα τα πάει «πολύ καλά» στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Οι δημοσκοπήσεις μάς δείχνουν να προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά και γινόταν μεγάλη εξαπάτηση και θα σταματήσουμε αυτή την εξαπάτηση», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι χτύπησαν δεξαμενόπλοιο υπό σημαία νήσων Μάρσαλ – Στην Αθήνα η έδρα της πλοιοκτήτριας εταιρείας

Σάλος στην Αλβανία με τον Έντι Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες (Video)

Αγωνία για τη Ράφα: Ο Μπάιντεν καλεί IDF και Μοσάντ στον Λευκό Οίκο – Ανένδοτος ο Νετανιάχου για την στρατιωτική επιχείρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:56