search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Μπαργούμαν σερβίρει σφηνάκια με.. χαστούκια και πληρώνεται πολύ καλά γι’ αυτό! (photos/videos)

20.03.2024 11:32
barwoman_florida
instagram @hurricaneaiyana

Viral έχει γίνει η δράση μιας μπαργούμαν που σερβίρει σφηνάκια συνοδεία… σφαλιάρας σε μπαρ της Φλόριντα.

Η Aiyana Callas, 26 ετών, σερβίρει σφηνάκια “Hurricane Shots”, με την επώδυνη… υπογραφή της στο «Backyard Fort Lauderdale» για 30 δολάρια, κάθε βράδυ του Spring Break.

Ο ξεχωριστός τρόπος της… προσελκύει φοιτητές αλλά και φοιτήτριες της πόλης που στριμώχνονται στο τοπικό μπαρ όπου δουλεύει, για σφηνάκια αλλά και… χαστούκια.

Η κοπέλα επιμένει ότι οι… δαρμένοι δίνουν τη συγκατάθεσή τους πριν τους χαστουκίσει και ότι φροντίζει να μην τους χτυπάει δυνατά.

«Είμαι 100% ηθοποιός και πολύ καλή στο να φαίνεται ότι τους χαστουκίζω όσο πιο δυνατά μπορώ. Αλλά δεν τους χαστουκίζω όσο πιο δυνατά μπορώ», είπε η Callas στην ιστοσελίδα «Axios».

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το αλκοόλ και την ένταση της… σφαλιάρας.

Όπως αναφέρει η New York Post, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, δίνει περίπου 150 με 200 σφαλιάρες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η μπαργούμαν δεν εφηύρε το “Hurricane Shot”, αλλά έχει βάλει τη δική της πινελιά με ακροβατικές κινήσεις και θεατρικά σε στυλ πάλης.

Δεν είναι για χόρταση…

Η Callas σερβίρει στο Backyard Fort Lauderdale ως ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ δέχεται, επίσης και… προσκλήσεις για ιδιωτικά πάρτι μέσω της ιστοσελίδας της.

H Aiyana αρχισε να σερβίρει τα χαστούκια πέρυσι και γρήγορα γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς οι φοιτητές πλήρωναν ενθουσιασμένοι για ένα story στο Instagram και για να έχουν μια ιστορία για να πουν την επόμενη μέρα στην παραλία.

«Θεωρούν ότι είναι διασκεδαστικό, πιστεύουν ότι είναι αστείο, πιστεύουν ότι είναι μια εμπειρία», είπε η μπαργούμαν.

Αλλά ο «τυφώνας Aiyana» πηγαίνει στην πόλη μόνο για λίγες ημέρες, στο πλαίσιο του Spring Break, των ανοιξιάτικων φοιτητικών διακοπών.

Πέρυσι δούλεψε 45 συνεχόμενες ημέρες από τις 8 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί και συγκέντρωνε περίπου 6.000 δολάρια τη βραδιά.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενος στην κλινική που νοσηλευόταν προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο

ΗΠΑ: Βαριές ποινές σε ρατσιστές αστυνομικούς που βίασαν, βασάνισαν και πυροβόλησαν δύο αφροαμερικανούς (photos/videos)

Pattie Boyd: Η μούσα του George Harisson και η «Layla» του Eric Clapton, βγάζει στο σφυρί τα ερωτικά τους γράμματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42