search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Τέμπη: «Εγώ θα είχα αυτοκτονήσει» – Νέο «άδειασμα» σε Καραμανλή από βουλευτή της ΝΔ με σοκαριστική δήλωση

21.03.2024 21:52
karamanlis-stamatais-1

Μετά τον Γιάννη Κτιστάκη, τον βουλευτή της ΝΔ που δήλωσε ότι θα είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία αν ήταν στη θέση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και έτερος βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης, ο Γιώργος Σταμάτης, επιφύλαξε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Σερραίο βουλευτή.

Συμμετέχοντας σε πολιτική συζήτηση στο Attica TV, μαζί με την Δώρα Αυγέρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του κ. Καραμανλή, ο κ. Σταμάτης ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι μπορεί να είχε αυτοκτονήσει αν του είχε συμβεί αυτό, καθώς δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος του θανάτου τόσων ανθρώπων.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ εξήγησε την φράση του, λέγοντας ότι κλήθηκε ως ο αρμόδιος γενικός γραμματέας να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων και όλη η διαδικασία του ήταν πολύ οδυνηρή.

Ο κ. Σταμάτης πάντως ανέφερε ότι δεν έχει νόημα να απαντήσει αν θα παραιτούνταν της πολιτικής ασυλίας σε περίπτωση που συνέβαινε η τραγωδία των Τεμπών επί υπουργίας του, γιατί κανείς, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να καταλογίσει δόλο στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τα Τέμπη «βύθισαν» 5 μονάδες την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 27,7% η ΝΔ – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Tο πρόσωπο έκπληξη στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών

Μετά το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ ζητεί την κλήση Ασημακοπούλου-Κεραμέως-Μενουδάκου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για το «Email-gate»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09