search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Ευγενία Μανωλίδου: «Η τηλεόραση ήταν ένα αναγκαίο διάλειμμα – Έχω κάνει παύση στη μουσική μου καριέρα» (Videos)

22.03.2024 09:53
manolidoy-adonis-new

Για την απόφασή της να εμπλακεί στο παρελθόν με την τηλεόραση μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου, κάνοντας λόγο για ένα «αναγκαίο διάλειμμα» στη ζωή της την περίοδο εκείνη.

Καλεσμένη μαζί με τον σύζυγο της, Άδωνι Γεωργιάδη στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων-  στις δυο φορές που επιχείρησαν -όπως η ίδια τονίζει- να σπιλώσουν την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή.

«Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα»

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, ένα αναγκαίο διάλειμμα όμως γιατί περνούσα μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολο τότε. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 να εργαστώ για ένα διάστημα, την αποδέχθηκα με ανακούφιση δεν σας κρύβω» είπε και πρόσθεσε:

«Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα δεν ξέρω αν έκανε και καλό στον Άδωνι που ήμουν στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Ήταν στην αρχή τότε, δεν ήταν τώρα όπως έχει εξελιχθεί. Μια τριετία πολύ έντονη από την οποία έμαθα και εγω πολλά πράγματα και τελείωσε ένα διάστημα.

Για μένα είχε ημερομηνία λήξης όλο αυτό από την αρχή. Εγώ είχα διάφορα θέματα οικογενειακά, έπρεπε να ανταπεξέλθω, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα. Μου έτυχε αυτή η ευκαιρία και ως ευκαιρία την είδα, ευκαιρία ήταν, έμαθα πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, δεν σκεφτόμουν πως θα βγω στην τηλεόραση, προέκυψε και το έκανα».

«Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία»

Στη συνέχεια, η Ευγενία Μανωλίδου αναφέρθηκε στγις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη και τον σύζυγό της κατά καιρούς, αλλά και στην υπόθεση Novartis, κάνοντας λόγο για μια άγρια ιστορία.

«Γενικώς εγώ δεν απαντώ, τα αφήνω και περνάνε. Λένε, λένε, λένε και δεν απαντώ. Με πήρε όμως τότε ο Άδωνις τηλέφωνο και μου είπε “πρέπει να πεις κάτι γιατί νομίζουν ότι σε δέρνω”. Εντάξει, είναι γελοία όλα αυτά και μάλιστα όταν υπάρχουν τόσα θέματα σοβαρά στην Ελλάδα» είπε και πρόσθεσε:

«Η ιστορία με την Novartis ήταν πιο άγρια ιστορία. Το άλλο ήταν γελοίο, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ασχοληθούμε. Αυτό όμως ήταν πραγματικά άγριο, ήταν άδικο και θα μπορούσε να μας κάνει πάρα πολύ κακό πραγματικά μέσα από το ψέμα. Κάτι εντελώς κατασκευασμένο, εντελώς ψευδές που κράτησε πάρα πολύ καιρό και θα μπορούσε να έχει κάνει κακό στην οικογένεια μας. Όχι μόνος σε εμάς τους δύο, μπήκαν και τα παιδιά στη μέση, άρχισαν να ανοίγουν λογαριασμούς χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Τι να βρουν; Τελοσπάντων! Αυτό ήταν πολύ άγριο και πολύ άδικο.

Το πιο αδιανόητο ήταν ότι έπρεπε τότε να απαντώ στον γιο μου, τον Περσέα που ήταν αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνει τι έλεγαν για τον πατέρα του, να απαντά ο γιος μου στους συμμαθητές του, οι οποίοι και εκείνοι άκουγαν στα κανάλια τι έλεγαν. Όταν μάλιστα η εισαγγελέας έκανε έρευνα στην εταιρεία μου, έφτασε να ρωτήσει έναν έναν τους πελάτες μου γιατί αγόραζαν βιβλία από τις εκδόσεις Γεωργιάδη».

«Η μουσική μου καριέρα βρίσκεται σε παύση»

Τέλος, η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλυψε ότι την περίοδο αυτή η μουσική της καριέρα βρίσκεται σε παύση, καθώς θα έπρεπε να αμελήσει πράγματα που κάνει αυτή τη στιγμή και να πάει στο εξωτερικό από όπου εξακολουθεί να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου – Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του (Photos)

Η αναγέννηση της Σακίρα: Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ που την «εξουθένωνε συναισθηματικά»

Τι λέει ο «νέος Τζέιμς Μπόντ» για την κατά 23 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:30