search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα, αλλά όχι στις δημόσιες εμφανίσεις

22.03.2024 16:44
kate middleton 654- new

Την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στην κανονικότητα, μετά το σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, που την έβγαλε εκτός βασιλικών καθηκόντων και φούντωσε τα σενάρια για την υγεία της, επιβεβαίωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Όπως ανακοινώθηκε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παρακολουθεί μια μελέτη που ανατέθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Royal Foundation Centre for Early Childhood, η οποία δοκίμασε τη σκοπιμότητα ενός νέου εργαλείου παρατήρησης της συμπεριφοράς του μωρού.

Eκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph ότι η πριγκίπισσα ενημερώθηκε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια την παρουσίαση της έρευνας.

Η μελέτη είχε διάρκεια 10 μηνών και ολοκληρώθηκε με «συντριπτικά θετικά» ευρήματα, σύμφωνα το Institute of Health Visiting, το οποίο διεξήγαγε δοκιμή, στις 21 Μαρτίου.

Η ομάδα είχε ερευνήσει τη χρήση της κλίμακας συναγερμού δυσφορίας μωρού (ADBB) και τη συντομότερη έκδοση του εργαλείο, το m-ADBB, για την αξιολόγηση της κοινωνικής συμπεριφοράς των βρεφών κατά τη διάρκεια επισκέψεων ρουτίνας υγείας.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που συμμετείχαν στη μελέτη βαθμολόγησαν και τα δύο προγράμματα κατάρτισης και απέκτησαν «πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες» για να εξηγήσουν τις παρατηρήσεις τους, έδειξαν τα αποτελέσματα.

Η επιβεβαίωση από το Παλάτι, ουσιαστικά προετοιμάζει την επάνοδο της Κέιτ Μίντλετον και στις επίσημες εμφανίσεις, κάτι που έχει ανακοινωθεί ότι θα γίνει μετά το Πάσχα των Καθολικών στις 31 Μαρτίου, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμά της και συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Διαβάστε επίσης:

Προειδοποιήσεις Μπλίνκεν στο Ισραήλ – Νετανιάχου: Θα επιχειρήσουμε στη Ράφα με ή χωρίς την υποστήριξή σας

Βέτο από Ρωσία και Κίνα στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα – «Είναι υποκριτική» λέει η Μόσχα

Γερμανία: Πυραυλική ασπίδα ζητά ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων για την αντιμετώπιση της ρωσικής απειλής – «Έχουμε 5-8 χρόνια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:49